• Erotische Massage Hilversum

  Geniet van een heerlijke erotische massage in Hilversum.

  Darlings in Strings Massages

Erotische Massage Hilversum

Geniet thuis of in een hotel van een erotische massage in Hilversum verzorgt door de onweerstaanbare masseuses van Massage Company.

Een professionele erotische massage in Hilversum aan huis of op locatie, geregeld door massage company. Perfect geregeld en geboren met de visie waar werkelijk onweerstaanbare masseuses een zeer hoge affiniteit voor erotiek u van top tot teen verzorgen met een intiem einde. Erotische Massage HilversumEen onvergetelijke ervaring aan huis of op locatie met een persoonlijke sessie waar u het optimale genot kunt ervaren. De masseuses zien een (thaise) erotische massage als een kunst van het verwennen, een sessie waar u volledig tot ontspanning komt, om vervolgens de opwinding op te bouwen naar een heerlijk hoogtepunt.

Er wordt gestart met heerlijke ontspanning en opgevolgd met de focus op zacht en tedere opbouw van opwinding om vervolgens weer tot volledige ontspanning te worden gebracht en spelenderwijs tot een zeer happy ending af te sluiten.. Een ware erotische massage in Hilversum, kan aan huis of hotel en zal geen afbreuk doen aan de intensiteit van uw ervaring. U kunt de masseuse kiezen op basis van een profiel, maar meest belangrijke waar u vanuit kunt gaan dat u in Hilversum bij erotische massage company is dat de service uitmuntend is!

+316 382 573 754, info@massage-company.nl

Tantra Massage Hilversum

Tantrische, ook wel  een tantra massage genoemd, zal de masseuse u tijdens de sessie  voornamelijk bezighouden met het prikkelen van uw zintuigen (erogene zones, intieme zones). Het draait om sensualiteit, genegenheid, ontspanning en opwinding met als gevolg een enorm genot zonder direct focus op een orgasme.Het van elkaar genieten zonder grenzen zonder overmatige focus op het creëren van een orgasme. De masseuses bieden een geweldige ervaring/reis door het land van genot, ontspanning, opwinding en spiritualiteit. Juist een tantra massage in Hilversum kan worden aangeboden op veel verschillende niveau’s. Van beginners niveau voor mensen die nieuwsgierig zijn en een iets anders willen ontdekken, tot verder gevorderde/mensen met ervaring in tantra.

 • Tantra Massage Hilversum
  € 160.00
  60 minuten

Intieme Massage Hilversum

Bij Massage Company kunt u kiezen uit diverse erotische massages, zoals een body to body massage, prostaat massage, seks massage of tantra massage. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om u door één of twee masseuses te laten masseren. Ook kunt u samen met uw partner kiezen voor een erotische massage in Hilversum.

U kunt een erotische massage in Hilversum boeken voor bij u thuis of in een hotel. Reserveer via telefoon of e-mail ons voor meer informatie of vragen.

 • Erotische Massage Hilversum
  € 160.00
  60 minuten

Happy end

Bij elk van de aangeboden massages en bij de meeste masseuse kunt een happy end in o

verleg toevoegen. Natuurlijk gaat dit in overleg en is een toevoeging. Wel is het mogelijk dat een happy end inbegrepen, maar bij een massage sessie van 90 minuten. Ook is de manier van het eindigen met een happy-end bespreekbaar.

Normaal gesproken is een dergelijk eindpunt altijd handmatig. bespreekbaar zijn verschillende soorten eindpunten:

 • Handmatig ( aftrekken).
 • Oraal (pijpen).
 • Intiem ( seksueel).
 • Oraal bij four hands massage kan dit afwisselend.
 • 69 bij body to body.

Op locatie ontvangen

Juist op locatie een erotische massage ontvangen is voor de meeste mensen zeer gewenst. In de praktijk worden massages veelal in een salon aangeboden in verband met massage tafel, attributen en bezwaar tegen reizen. Wij zien de voordelen van een heerlijke sessie bij u aan huis of in hotel juist als extra asset om tot volledige ontspanning te komen. Want waar bent u nu het meest comfortabel.. In uw eigen omgeving natuurlijk, indien u de mogelijkheid heeft om thuis te ontvangen.

Discreet en snel op locatie

Het maken van reservering kan direct, gemakkelijk en is bij ons snel geregeld. In een paar simpele stappen is de aantrekkelijke masseuse naar u onderweg. Oriënteer en informeer uzelf op onze website, naar welke type massage uw voorkeur uitgaat, neem contact met ons op bij vragen of als u klaar bent om een boeking te maken. Bespreek uw voorkeuren of extra wensen vooraf, zodat de masseuse naar voorkeur  geïnformeerd met de juiste wensen voor een optimaal genot kan zorgen.

De massages zijn ook beschikbaar voor stellen en koppels. Zoals pare massage,

Keuze uit masseuse

U kunt naast het type massage ook uw voorkeur uitspreken in welke masseuse u wenst te ontvangen. De service is naast de looks natuurlijk even belangrijk voor een comfortabel en prettig gevoel.

Boek een erotische massage in Hilversum