• Massage Services

    Bekijk alle type massages van Massage Company.

    Darlings in Strings

Erotische massage
bij u thuis of in een hotel

Toe aan ontspanning? Bij Massage Company boek je een heerlijke erotische massage bij je thuis of in een hotel. Haar zachte handen op jouw lichaam zal je in extase brengen. Bekijk hieronder uit welke type erotische massages u kunt kiezen. Ook voor stelletjes is het mogelijk om samen van een erotische massage te genieten. Geniet van een ontspannen en erotische massage verzorgt door onze onweerstaanbare masseuses.

Body to Body Massage

Ervaar hoe de masseuse haar zachte handen, mooie ronde billen en stevige borsten op een erotische wijze over uw lichaam laten vloeien met een body to body massage.

Paren Massage

Geniet van een grensverleggende ervaring voor koppels en breng spanning in uw relatie met een erotische paren massage. Onderga de sensuele sensatie samen met uw partner.

Duo Massage

Bij een duo massage wordt u door twee masseuses tegelijkertijd gemasseerd. Een vier handen massage is een zeer tedere ontspanningsmassage waarbij het hele lichaam wordt gemasseerd.

Relax Massage

Een ontspanningsmassage is een zachte, vriendelijke massagevorm waarbij een massageolie wordt gebruikt. Een relax massage zorgt voor ontspanning en neemt uw stress en vermoeidheid weg.

Prostaat Massage

Een prostaat massage is een intieme massage waarbij het prostaat wordt gestimuleerd. Het is heerlijk ontspannend en erotisch om je prostaat inwendig te laten masseren door een masseuse.

Anaal Massage

Bij een anaal massage wordt het hele lichaam gemasseerd met extra aandacht voor de billen en het gebied rond de anus. Bij een anale massage komt stress vrij en het genot neemt zijn plaats in.

Seks Massage

Een seks massage is een erotische massage die zorgt dat uw gespannen lichaam even helemaal tot rust komt. Geniet van een seksuele massage met een ‘Happy Ending’.

Tantra Massage

Een tantra massage is een tedere massage waarbij uw hele lichaam zacht wordt gemasseerd en aangeraakt. De tantra massage is gericht op intimiteit zonder seksualiteit.

Hotel Massage

Massage Company massage service biedt massages aan in een hotel, 24 uur per dag. Laat u verwennen door onze masseuses en geef uw lichaam de aandacht die het verdient.

Boek direct een erotische massage